OSDD Slovenija in odprti seminar

Fakulteta za varstvo okolja (FVO) in Razvojna agencija Savinjsko-šaleške regije (RA SAŠA), ki kot partnerja sodelujeta v mednarodnem Interreg projektu PLASTIX – Plastics Revolution for European Regions, 5. in 6. marca 2024 v Velenju organizirata 3. regijski partnerski obisk OSDD Slovenija (On Site Deep Dive).

V torek, 5. marca 2024, bo od 9. ure dalje, organiziran poseben »Odprti seminar«, na katerem bodo poleg partnerjev, ki prihajajo iz 6 evropskih partnerskih regij (Katalonija, Fryslân, Lombardija, Savinjsko-Šaleška regija, Tampere in Värmland) in njihovih gostov sodelovali tudi zainteresirani posamezniki iz vrst gospodarstva, različnih interesnih skupin in širše javnosti. Dogajanje bo zelo poučno in zanimivo.

Vabimo vas, da se srečanja udeležite tudi Vi!

Teme seminarja vključujejo predstavitve o:

  • projektu PLASTIX,
  • raziskavah Fakultete za varstvo okolja na področju monitoringa mikroplastike v površinskih vodah,
  • položaju plastičnega sektorja v SAŠA regiji s predstavitvami lokalnih podjetij,
  • položaju plastičnega sektorja v partnerskih evropskih regijah.

Udeležba na odprtem seminarju v Velenju prinaša številne prednosti. Pridobili boste nove veščine in znanja za krepitev kariere ter razvoj podjetja, razširili mrežo stikov in se povezali s potencialnimi poslovnimi partnerji. Udeležba bo povečala mednarodno prepoznavnost na vašem strokovnem področju ter izboljšala ugled vašega podjetja ali organizacije. Hkrati boste pridobili dragocene informacije o plastičnem sektorju v drugih regijah, ki jih lahko uporabite kot dobre prakse v svojem delovanju.

Spletno prijavo oddate do 15. 2. 2024 TUKAJ!