Simbolična slika za projekt Poni Savinjska, podjetno nad izzive

Imaš podjetniško idejo? Ne spreglej novega projekta Poni!

Imaš podjetniško idejo, ki bi jo rad/a spremenil/a v svoj posel? Morda poznaš koga v svojem krogu ljudi, ki bi mu projekt prišel prav?

Potem je PONI Savinjska pravi projekt zate! Ne odlašaj in se prijavi!

1. skupina bo z delom začela 1. februarja 2024 v prostorih Inkubatorja Savinjske regije v Celju

Projekt PONI Savinjska 2024 je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v 4 mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To se doseže skozi celostni program podjetniških usposabljanj, skozi mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihovih poslovnih idej.  Posebnost projekta predstavlja zaposlitev udeležencev za čas trajanja programa na Razvojni agenciji Savinjske regije, kar udeležencem omogoča ne le finančno podporo pri razvoju njihovih poslovnih idej, ampak tudi čas, ki ga lahko udeleženci namenijo izključno pridobivanju novih znanj, izkušenj in pripravi na vstop na samostojno podjetniško pot.

Med samim usposabljanjem morajo udeleženci izkazati vsaj 80% udeležbo na obveznih delavnicah oz. usposabljanjih, ki jih izvedejo notranji mentorji in zunanji izvajalci.

V projekt se lahko vključijo osebe s poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe.
Cilj projekta je, da udeleženci po končanem usposabljanju ustanovijo lastni poslovni subjekt (s.p., d.o.o. in druge oblike poslovnih subjektov).

Več informacij o projektu in prijavi: TUKAJ

Predstavitven plakat novega projekta Poni Savinjska

Preskoči na vsebino