Finančno načrtovanje in izvajanje projektov v programu Obzorje Evropa

Kdaj: 9. 10. 2024 od 9.15 do 15.30

Kje: Fakulteta za varstvo okolja

Mreža nacionalnih kontaktnih točk Obzorja Evropa, bo 9. oktobra 2024 organizirala delavnico na temo „Finančno načrtovanje in izvajanje projektov v programu Obzorje Evropa“. Delavnica bo potekala v živo v Veliki predavalnici Fakultete za varstvo okolja ter se je nanjo potrebno prijaviti. Delavnica je namenjena tistim, ki se s programom in finančno pravnimi vsebinami šele seznanjajo.

Obzorje Evropa (angleško Horizon Europe) je okvirni program Evropske unije za raziskave in inovacije in bo aktiven v obdobju med leti 2021 do konca leta 2027.

Z namenom seznanitve s programom in predstavitve ustreznega umeščanja stroškov pri načrtovanju in izvajanju projektov ter razumevanja določb različnih pogodb, bo v sredo, 9. oktobra 2024 izvedena celodnevna delavnica. Število udeležencev na delavnici je omejeno. Sodelovanje na delavnici je brezplačno, prijava pa je obvezna. Delavnica je namenjena predvsem začetnikom, ki se s programom šele spoznavajo in se jim ob tem pri izvajanju projektov porajajo določena vprašanja. Dobrodošli pa so seveda tudi vsi tisti, ki šele razmišljajo o prijavi projektov v prihodnje in bi želeli izvedeti več o ustreznem finančnem načrtovanju in vodenju projektov.

Vljudno vabljeni, da se dogodka udeležite.

Program dogodka je na povezavi. Prijave se odprejo 2. 9. 2024.

Preskoči na vsebino