Back

Na Oddelku za gozdarstvo Biotehniške fakultete iščejo novega sodelavca/sodelavko

Za podporo pri izvedbi terenskega pouka s študenti, raziskovalnega dela in reševanje tehnično administrativnih nalog na raziskovalnih objektih so na Oddelku za gozdarstvo Biotehniške fakultete odprli novo delovno mesto SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC VII/2(I).
→ Za opravljanje teh del iščejo ekspeditivno, samostojno, iznajdljivo, odgovorno in dinamično osebo, s predznanji s področja gozdarstva, biologije, agronomije ali sorodnih področij in izkušnjami ter talentom na opisanih delovnih področjih.
→ So prijeten, manjši kolektiv, ki ceni sodelavce in skrbi za njihov razvoj, ter stremi k odgovornemu delovanju do narave in družbe ter tak odnos pričakuje in neguje pri študentih in zaposlenih.
→ Nudijo urejeno in varno delovno mesto v lepem okolju, z lahkim dostopom (lastno parkirišče in bližnjo postajo LPP – Večna pot 83 pod Rožnikom), svojim arboretumom in z možnostjo osebnega in strokovnega razvoja, solidno začetno plačo z možnostjo napredovanja, kombinacijo dela v kabinetu in naravnem okolju z deloma fleksibilnim delovnim časom.
→ Zaposlitev je za nedoločen čas z začetkom 1. 10. 2023 
Rok za prijavo je 12. 9. 2023
Podrobnejši opis delovnega mesta ter ostale informacije so na spodnji povezavi!
Skip to content