Erasmus Days na FVO

V okviru letošnjih dnevov Erasmusa (Erasmus days 2023) smo na Fakulteti za varstvo okolja izvedli več predstavitev programa mobilnosti za študente in osebje.

Program Erasmus+ omogoča študentom in mladim diplomantom, da se v okviru svojega študija po dodatno znanje in predvsem izkušnje podajo v tujino.  S tem lahko oplemenitijo svoje študijsko obdobje in v svoje življenje dodajo dodaten plus, ki lahko odpre marsikatera vrata.

Pri predstavitvah programa sta letos sodelovala študenta, ki sta v preteklih letih že okusila prednosti Ersmus+ študijske izmenjave.

Klara Valter nas je popeljala po poteh svojega zelenega potovanja od Slovenije do Litve in z nami delila študijske izkušnje in znanje, ki jih je pridobivala na univerzi v Kaunasu.

Z Janom Percem pa smo se podali še bolj na sever, na Norveško, kjer je preživel 4 nepozabne mesece in se v času študijske izmenjave preizkusil še v projektnem delu, ki mu je odkrilo povsem novo obzorje terenskega dela.

Ker se vsega ne da naučiti v predavalnicah fakultete, vse študente vabimo, da se opogumijo in nova znanja, izkušnje in priložnosti poiščejo tudi zunaj domačih meja. Erasmus+ je ena od številnih možnosti, ki študentom omogoča, da znanje gradijo in nadgrajujejo v pisanem mednarodnem okolju.

 

Preskoči na vsebino