Zelena Evropa – povejte evropskemu komisarju! 18.11.

Zelena Evropa – povejte evropskemu komisarju! 18.11.

Študenti, pozdravljeni,

letošnje leto je evropsko leto mladih! Ob tej priložnosti vas vljudno vabimo, da se udeležite mladinskega dialoga z evropskim komisarjem Janezom Lenarčičem, ki ga skupaj z Mrežo MaMa organizira Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji. Na dogodku boste mladi dobili priložnost, da izpostavite svoje izzive, predlagate rešitve in izrazite svoje mnenje v kakšni Evropi si želite živeti. Ena od osrednjih tem dialoga bo trajnostna in zelena Evropa za vse.

Dogodek z dialogom se bo odvil v četrtek, 24. novembra 2022, med 11.30 in 14.00 uro v Hiši EU, Dunajska 20, 1000 Ljubljana in na spletu. Hibridna narava dogodka vam omogoča, da se lahko dogodka udeležite tudi prek zooma in evropskemu komisarju vprašanja zastavite kar na daljavo.

Več informacij o dogodku v priloženem vabilu in tudi na mlad.si. Prijavite se s spletnim obrazcem. 

Evropska komisija je leto 2022 namreč posvetila mladim in tako postavila v ospredje pomen mladih in s tem tudi ponudila priložnost, da se sliši njihov glas. Tekom leta smo z različnimi dogodki zbirali poglede mladih, beležili izzive s katerimi se soočajo in jim omogočili, da izrazijo svoj glas. Sedaj pa bomo glas mladih ponesli še višje – na evropsko raven.

S sodelovanjem omogočate, da se v evropskem letu mladih sliši mnenje mladih!

Lep pozdrav,

Zavod Mladinska mreža MaMa

Gosposvetska 5, SI 1000 Ljubljana

030 618 628

www.mreza-mama.si