VABILO – zaključni dogodek v okviru projekta »Mikroplastika: jutrišnji makro-problem«

VABILO – zaključni dogodek v okviru projekta »Mikroplastika: jutrišnji makro-problem«

Zaključni dogodek z razglasitvijo rezultatov video tekmovanja v okviru projekta »Mikroplastika: jutrišnji makro-problem« bo v sredo, 15. marca 2023, ob 16. uri. 

Dobimo se v spletnem okolju Zoom.
https://us02web.zoom.us/j/87827113079?pwd=OHloMjYwa0RjdWRnVW5CNDB2RXV5Zz09

Vabimo vas, da se udeležite  zaključnega online dogodka z RAZGLASITVIJO REZULTATOV TEKMOVANJA v pripravi najboljšega videa na temo »Za prihodnost brez mikroplastike« v okviru projekta »Mikroplastika: jutrišnji makro problem«. V mednarodnem Erasmus+ projektu sodelujemo partnerji iz Slovenije in Italije.

Na spletnem zaključnem dogodku bodo sodelovali udeleženci iz Slovenije in Italije, zato bo srečanje sočasno izvedeno v treh jezikih: v angleškem, slovenskem ter italijanskem.  Predstavili bomo rezultate projekta, razglasili najboljše tekmovalne ekipe in prikazali nekaj najboljših videov. Najboljše mlade ustvarjalce in njihove mentorje bomo povabili tudi na zaključno srečanje v živo, ki bo aprila v Ljubljani.

Dogodek je namenjen vsem, ki so se udeleževali naših projektnih aktivnosti, vsem, ki so sodelovali v video tekmovanju ter vsem ostalim, ki jih ta tematika zanima.

Vljudno vabljeni, veseli bomo vaše udeležbe!

V projektu nastale videe si lahko ogledate TUKAJ.

 

Projektna ekipa projekta Mikroplastika, jutrišnji makro problem:
Dermol svetovanje, Litija
Fakulteta za varstvo okolja, Velenje
CSIG Taranto, Italija