Študentski natečaj kreativnega komuniciranja – freeŠn

Študentski natečaj kreativnega komuniciranja – freeŠn

Naše poslanstvo je omogočiti vsem kreativnim študentom pridobivanje praktičnih znanj in izkušenj med študijem, da bodo že pred prvo redno zaposlitvijo tvorili kvaliteten, izkušen in sposoben kader. Tako že šesto leto zapored organiziramo dogodek, imenovan freeŠn – študentski natečaj kreativnega komuniciranja, katerega namen je študentom skozi sodelovanje na delavnicah ter preko oddaje svojih del na natečaju omogočiti, da izrazijo svojo ustvarjalno žilico in se naučijo nekaj novega. Udeležba na delavnicah ter prijava na natečaj sta brezplačna..

https://we.tl/t-lo2fgKY2V

freeŠn je študentski natečaj kreativnega komuniciranja, ki poteka že šesto leto zapored in študente spodbuja, da pogledajo svet skozi oči kreativnosti in si tako priskrbijo »freešn pogled«. Ta pogled posameznika namreč loči od drugih ljudi in mu lahko ponudi kaj več kot zgolj zadovoljstvo kreativnega izražanja. 

Natečaj je sestavljen iz 6 kategorij: fotografija, event management, viral/video produkcija, grafično oblikovanje, tekstopisje in glasbeni natečaj. Prijava del je brezplačna, vse zmagovalce pa čakajo odlične nagrade. 

freeŠn obstaja zato, ker na svetu ni nikoli dovolj kreativnosti, zato, ker jo je v ljudeh pogosto potrebno vzpodbuditi in zato, ker jim je treba dati možnost, da jo tudi izrazijo. Skupaj vdihnimo kreativo ter izdihnimo ideje.

VIVA KREATIVA!

Več o natečaju in brezplačnih delavnicah na www.freesn.si