Pismo študentom

Pismo študentom

Spoštovani študenti,

na VŠVO se vodstvo in zaposleni aktivno pripravljamo na različne scenarije glede razvoja epidemije koronavirusa. Seveda se  bomo prilagajali danim razmeram, pri čemer pa je naše glavno vodilo, da študijski proces izpeljemo kar najbolj kakovostno. Zato bomo skušali število kontaktnih ur izpeljati v največji možni meri, in sicer z nadomeščanjem v prostih terminih v aprilu in maju ter morebitnim podaljšanjem v prvo polovico junija. Odpadle izpitne roke bomo nadomestili takoj, ko bo mogoče, nove pa razpisali v razumnih presledkih.

V primeru, da bodo sedanji ali celo ostrejši ukrepi podaljšani tudi v april, bomo v prihodnjem tednu sprejeli odločitev o izvedbi predavanj in ostalih kontaktnih ur na daljavo, za kar bomo seveda izdali ustrezna navodila.

Vse nosilce predmetov, ki so na urniku trenutno oz. do konca semestra, smo pozvali, naj študentom naložijo obveznosti, ki jih je možno opraviti vnaprej (npr. seminarske naloge) in navodila za izpolnitev le-teh. Za nekatere predmete ste takšna navodila že prejeli oz. jih boste sproti.

Seveda je sedaj tudi priložnost, da študenti 3. letnika čas v največji možni meri posvetite izdelavi diplomskega dela, če narava vašega dipl. dela to dopušča. Na VŠVO pa se bomo potrudili, da bomo po oddaji zaključenega dela čas, ki je potreben do zagovora (ocene članov komisije,  tehnični pregled, usklajevanje termina zagovora) čim bolj skrajšali.

Vsi študenti boste z vsemi potrebnimi informacijami sproti seznanjeni.

Vabimo vas, da spremljate šolsko spletno stran.

Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja, pišite na info@vsvo.si.

Vam in vašim družinam želimo vse dobro in vas lepo pozdravljamo.

 

doc. dr. Gašper Gantar, direktor                                                                                  izr. prof. dr. Boštjan Pokorny, dekan