Mladi in energetsko podnebni prehod

Mladi in energetsko podnebni prehod

Ekipa Zelenega omrežja študentov izvaja raziskavo o pogledih mladih na energetsko podnebni prehod, ki jih zbira s pomočjo ankete. Prosili bi vas, da si vzamete par minut in anketo izpolnite.

»Verjamemo, da morajo odločevalci v Sloveniji razumeti in poznati poglede mladih, saj lahko le v medgeneracijski in interdisciplinarni izmenjavi znanja odgovorimo na trenutna pereča vprašanja. Rezultate ankete jim tudi želimo natančno predstaviti.«

Gospodarska zbornica Slovenije in Strateški svet GZS za energetski prehod v sodelovanju s Svetom za razvoj Slovenske akademije znanosti in umetnosti ter Državnim svetom Republike Slovenije 27. 10. 2022 organizirata javni posvet o energetsko-podnebnem prehodu Slovenije.

Eden izmed poglavitnih delov dogodka bo predstavitev pogledov mladih na energetsko-podnebni prehod. Zeleno omrežje študentov vabi, da vsi mladi, ki ste ali še študenti ali že zaposleni, izpolnite anketo na temo energetsko-podnebnega prehoda in tako sooblikujete mnenje mladih o tej tematiki. Anketa je anonimna. Izpolnite jo lahko do 22. 10. 2022.